Sp.a en CD&V Herentals verklaren vandaag in de krant GVA elkaar de liefde voor nog eens zes jaar meer van hetzelfde. Het bestuursakkoord is al getekend, de verkiezingen volgende week slechts een formaliteit.

 
De N-VA vraagt zich af hoe twee partijen wiens programma onderling zoveel verschilt, op een krachtdadige manier onze stad nog verder kunnen besturen.

De voorbije zes jaar bewezen alvast wat je dan krijgt: geen mobiliteitsbeleid, weggegooid geld aan kasseien, nog meer sociale overdrijving, stijgende criminaliteit, …
 
Een stem op CD&V is een stem op socialist Jan Peeters
Lijsttrekker Axana Ceulemans: “Dit nieuws heeft het voordeel van de duidelijkheid. Meer dan eens blijkt dat de enige stem voor verandering een stem voor de N-VA is. Een stem op CD&V blijkt nu ook een stem op de socialist Jan Peeters te zijn.

Ik roep alle kiezers op om nog eens goed na te denken of ze dit wel willen. Zo niet is de N-VA hun alternatief.”
 
Programma’s compleet verschillend
Het feit dat hun beide programma’s compleet verschillende recepten bevatten voor de toekomst van onze stad en zijn twee deelgemeenten lijkt alvast geen bezwaar. “Ik nodig elke Herentalsenaar uit om beide programma’s even naast elkaar te leggen en je af te vragen wat die twee de komende zes jaar samen gaan doen. Hoe zij samen onze stad zullen besturen, is mij alvast een raadsel.”
 
Verkiezing slechts formaliteit?
De inwoners van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven hebben volgende zondag de keuze. Zij die nog zes jaar meer van hetzelfde willen, weten wat te doen.

Zij die dat niet willen,  kunnen bij de N-VA terecht.

‘De kracht van verandering’ blijkt bij deze alvast veel méér te zijn dan een slogan.
 
N-VA Herentals